Hotel Lighthouse, Bodrum








Lokacija: hotel se nalazi u mirnom zalivu nedaleko od Ortekenta, moderno dekorisan sa pogledom na more, okruzen je bastama sa tropskim biljem. Sobe: 114 standardnih soba, porodicne sobe, 61 de lux apartman, sa 550 kreveta. Sve sobe imaju kupatilo sa tusemi fenom, klimu, satelitsku tv, direktnu tel - liniju, terasu sa pogledom na more, dnevni boravak sa sofom, dnevno se ciste i menja posteljina i peskiri. mini-bar i sef se naplacuju. U apartmanima se mogu smestiti do 4 - osobe, specijalne usluge;brz cek - in, dvd plejer, espresomat, bade - mantil, papuce, flasa vina i voce vas ocekuju po ulasku u apartman.

Hotelski sadržaj: Recepcija radi 24casa, restoran [650], spoljasnji restoran [900], soba za sastanke pored bazena [100], bar na plazi, lobi, menjacnica, internet kafe, stanica javnog prevoza "dolmus".

Sport i zabava: hotel ima dva spoljasnja bazena sa svezom vodom, deciji bazen, igraliste za decu, takodje postoji i deciji klub, kao i mogucnost angazovanja bebi - siterke uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela. Na pescanoj hotelskoj plazi vas ocekuju lezaljke, suncobrani, peskiri za plazu, zastupljeni su nemotorizovani sportovi - skola ronjenja, jedrenje, pedoline, kanui, aeobik u vodi, odbojka na plazi, a u neposrednoj blizini gosti mogu iznajmljivati vodene skutere, skijati na vodi, voziti se na banani, gumi, jedreti katamaranom. Svako vece organizuju se zabavni programi sa zivom muzikom i tematske veceri [tursko, vece sa rostiljom - bbq], zurke na bazenu i plaznom baru.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_turkey@booking-hotels.biz