Loading...

Hotel Samara, Bodrum


Hotel se nalazi na 8km od Bodruma i 28km od aerodroma Milas. Sobe: Sobe imaju svoje kupatilo sa kadom ili tusem/WC, balkon, direktnu telefonsku liniju, TV, radio, klima uredjaj, mini-bar, fen za kosu i sef. Hotel raspolaze sa 238 soba i 7 apartmana sa ukupno 476 kreveta.

Hotelski sadrzaj: Tu su 2 restorana, zatvoren i otvoren, poslasticarnica, kafeterija, snack, lobby, disco bar, Vitami i Turkuaz bar kao i barovi na plazi i bazenu. U samom hotelu su i tv salon, tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, gimnasticka sala, fitness centar, masaza, frizer, prodavnica.

Sport i zabava: hotel se nalazi u maloj uvali na svojoj privatnoj pescanoj plazi i okruzen je zelenilom. Gosti se mogu kupati u jednom od 2 bazena, igrati stoni tenis, tenis, bilijar, fudbal, odbojku na vodi, kosarku ili uzivati u sportovima na vodi paraglajding jetski, voznja banana camcima ili kanuom. Najmaladji imaju svoj bazen i igraliste dok se uvece zabava moze potraziti u nocnom klubu ili kazinu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz